Rivera

Long time no see

Sydney Permalink0
Hej hej hej hej hej bloggen
Nu ska jag försöka att uppdatera igen. 
Jag befinner mig för tillfället hemma hos Oscar därför att vårt internet suger häst balle så jag tänkte att jag för engångskull ska blogga och då får jag lov att göra det från hans rum!
 
SÅ det som har hänt är väl två stora saker. Det första är att jag har fått jobb - med hästar - igen. Jag vet att jag sa att jag skulle sluta jobba med hästarna men när jag fick veta att kakan fick såpass bra betalat så kände jag att jag inte kunde riktigt bortse från det erbjudandet. Så jag knattade upp till John O'sheas stall och frågade efter jobb. Och först vart det ett nej, vilket sög som fan för jag hade verkligen hoppats på att få jobb. Besviken och trumpen så knatade jag hem igen och förberedde mig för att jobba hos Gai dagen efter. Hade gått dit två dagar tidigare och frågat om jobb, för jag tänkte jobba där tillsvidare tills jag hittade ett annat jobb. Behövde kunna betala min hyra så jag kände mig lite pressad. 
   Vaknar på morgnen och har ingen lust alls att jobba och knatar till Gais stallar, eller uppbindningsplats och börjar rida. Redan första turen stöter jag på kakan vilket var lite roligt. Vi möts upp efter vi har jobbat våra hästar och det först Kakan säger till mig är " jag har goda nyheter till dig". Haha jag blev med ens lite lyrisk och bara " VA?!" och så berättar hon då att John (Tränaren) hade kommit till hennes box på morgonen och sagt att jag hade varit där och kakan hade bekräftat att ja det var jag hennes vän som var där. Då hade han frågat ifall jag var en bra ryttare, lika bra som kakan och det hade hon också sagt ja till. Så då hade John sagt åt henne att skicka upp mig. - Kan ni tänka er lyckan och hur otroligt upprymd jag var när hon berättade detta. Morgonen gick fort för att jag var så glad och på eftermiddagen knatade jag upp till stallet igen och fick jobbet! HALELUJAH! 
   Sen var det dags för nervositeten. Jag mådde inte alls prima för jag hade börjat bli sjuk och behöver jag säga att jag blev mycket mycket värre de nästkommande dagarna? Fan alltså jag blev så jävla sjuk och svag och det blev så svårt för mig att rida och jag struggled så mycket. Usch det tärde så mycket på mitt självförtroende men jag lyckades klara mig igenom det värsta och nu är jag här och har jobbat sedan den 20 juli! SWEET!
   Under den här tiden så har jag hunnit dessutom att gå 3 gallops. Två på en åringshingst som jag rider som heter Liberty Island och en tillsammans med Kakan på två ston. Det har bara varit evens men jag är nöjd och John har varit nöjd med oss och det känns fan ta mig riktigt bra.
   Vi får dubbelt så mycket mer betalt här och vi jobbar från 03.45 - 07-45 men vi slutar runt 8 varje dag, men det gör ingeting. Det är riktigt jävla bra jobb. Vi får alla hästarna förtuom första uppsadlade åt oss och det vi bokstavligen gör är att gå och hämta hästen i boxen, kollar listan vad vi ska göra och sen går ner till banan jobbar hästen , kommer upp igen och lämnar den i boxen. Enkelt ? JA! Vi MÅSTE inte jobba eftermiddag, utan gör det om de frågar för det är alltid najs med lite extra pengar. Men förstå hur skönt det är att inte behöva jobba eftermiddag. Sweetness säger jag bara.
 
Det andra stora som har hänt är faktiskt min födelsedag! Jag hade inte alls sett fram imot den eftersom jag bara inte har liksom haft så jävla lyckade födelsedagar och det började på morgonen med en riktigt bra morgon på jobbet faktiskt. Vi gick vårt första jobb tillsammans jag och kakan och John sa liksom very good så det var ju jävligt skönt och höra även fast jag vet att vi gick för fort vår sista evens. Sen trots att jag vart påväg av två gånger så var det bara en riktigt bra morgon. Red Polar som sista tur och han är en så himla fin och cruzig ride så jag avslutade dagen prima prima. Efterdet så väntade en överrasknings frukost hemma arrangerat av Kakan och Oscar. Blev helt överraskad faktiskt för jag trodde att jag skulle bli överraskad någon annan stans men så vart det inte. Fick frukost tillagat till mig och så blev de present öppning. Fick världens godaste Te och kläder av kakan, och en klocka (!) och kläder+jacka från Oscar. Kläderna var så klart från favorit märket Hollister, hehe, bara det bästa liksom. Sen på kvällen så åt vi på en Brasiliansk restaurang som hetter Churrasco och jävlar i havet vad god mat det var. Ni anar inte hur mycket jag önskade att jag var ett sådant där stort flodhästfetto så jag bara kunde trycka i mig maten. GUD DET VAR SÅ GOTT! Vi ska definitivt dit igen.
   Allt som allt var det en riktigt bra födelsedag och jag var väldigt rörd över allt de två hittat på och över alla hälsningar. Fick ett tidigt paket från mamma i sverige och sen av dessa två underbara människor. Jag har fantastiska människor runt mig.
 
Det är väl det som har hänt i stora drag. Vi är kvar och vi lever och vi jobbar och slappar. Vi har det löjligt bra men jag tycker vi förtjänar det. Jobbar drygt 4 timmar varje morgon och sen bara slappar vi och gör vad vi vill.
Igår fick vi även vår bonus från AJC racing, det vill säga vinnarbonusen och eftersom vi hade rätt stora vinster så fick vi in en bra summa med pengar, Vi ska å skatten tillbaka också så det är najs. Vi har det oförskämt bra men det är bara förtjänt. Som vi har slitit faktiskt. Vi har lite saker planerade också. Justin Bieber, Stereosonic, YouTube convencion med NigaHiga som gäst. VI har vairt på Ñejo  & Dalmata och ja, så ser det ut. 
 
Snart är det dags att köpa biljett hem också. Det är lite läskigt. Men vi måste härifrån. Hungrig är jag nu också och kakan snackar om att gå ut i en park. Vettefan alltså ligger rätt så bekvämt här i sängen här där jag skriver. 
Lilla kakisen är också förkyld nu, smittad av mig mestroligen också. Suck. Nä nog för idag! Ska försöka lägga upp bilder men jag har för tillfället tappat bort min kamera. Har ingen aning om vart den är och där har jag lite bilder som jag vill visa er från konserten och från några utgångar med Annie!
PUSS!
 
 
(Fanns mer bilder men blogg.se sög ju och ville inte jobba med mig)
Till top