Rivera

Tuesday

Chantilly Permalink1
YOung men! There is no need to feel down! I said young man get your self up from the ground! THERE IS NO NEED TO BE UNHAPPY!
Påtal om inget liksom. Jag orkade inte blogga igår för jag låg och latade mig i soffan. Det var lite kämpigt att kliva upp till datorn då liksom. Hehe! Igår var dessutomen av de värsta måndagarna på länge. Dagen var aslång och allt gick dåligt i stallet typ och jag var så nära på ramla av. Sen tjurade jag över att kakan är så cp och alltid måste förebereda sig 14 år innan hon gör något (Typ som hemma i sthml när man rings och hon säger ja jag kommer till dig och klockan är 16 och hon tycker upp 21.30...?) och yada yada. Hur var er dag? He he.
Har egentligen inget vettigt att skriva eftersom jag jobbar eftermiddag den här veckan så allt går ju segt. Vill sms med T men han verkar lite upptagen så... vill ju inte vara jobbig. Börjar få trögt med pengar nu också eftersom jag betalade lite mycke ti hyra och så, så jag ska påminna Pia att kirra resten tills lönen kommer! Då kommer jag nu ha min flygbiljett klar, vilket är himla skönt. Skulle behöva spendera pengar på ett regnställ och två par wranglers till innan jag drar till andra sidan jorden.
Har kikat runt lite för jag ville verkligen ha bilden på mig och Nicky och jag hittade massa fina och bra bilder, varav jag är nästan med på alla för att jag stod ju på samma ställe - längst fram vid podiet genom hela hans sett, så på alla vy-bilder ser man mig eller min skylt haha! Enjoy!
Till top