Rivera

The end of the weekend

Permalink0
En lång helg har passerat.
Ingen värdlsbäst helg men en av de lite roligare. Fast det var hyfsat synd att jag inte träffade kakan.

Fredag: Alla kom till mig, min bror opererades på sjukhuset och mådde bra. Min mor kom hem och sedan kom Marcus, F.E, Ellinor, Linn (?) Robban och Joakim. Robban sov hos mig från torsdag redan och det var skönt att träffa honom. Vi alla spelade poker och drack och bara softade. Vi spelade Texas Hold'em och jag vann 1 gång när jag hade ess i triss ::P haha. senare var det bara jag joakim robban och min mamma som spelade. Vi drack beileys och softade. Joakim skulle till synoptik men det glömde vi så det får bli en annan gång:P

Lördag: Jag vaknar runt 11 och väcker de andra. Vi gör oss i ordning och jag beger mig mot min far. Dagen äär rätt seg och jag sitter i princip och lirar sims heladagen fram tills 8 på kvällen. Då går vi alla ner till centan pantar burkar och hyr film. Pappa och jag Tittar på Stay Alive som första film. Sedan går jag ut och träffar min krälek 1 timme och köper läsk och ostbågar så blir det den andra filmen; Hostel. Jag har hört att folk har spytt efter den , men ärligt talat så är alla Saw filmerna minst 10 ggr värre. Efter det drömmer jag mardrömmar om Grevinnan i Stay Alive och vaknar ständigt och somnar om till mardrömmen. tjugo i sex ger jag upp och sätter mig och kollar på en komedi, Shanghai Knights och blir mycket bättre till mod och somnar med tven på.


image7 image8 image9




Söndag: En helt vanlig slapp söndag men en titt en gång till på hostel och sedan gick jag och la mig med joakim och sov en stund. Turligt nog vaknar jag tio i 6. Det vill säga att jag har 10 min på mig att ta mig till centrum och lämna filmerna. Snabb som en ekorre slinker jag i kläderna och cyklar som en dåre till centrum. 2 min i hinner jag fram och gubben bara tittar på mig och sedan vänder han huvudet till sin tv.
Påvägen hem cyklar jag därifrpn med hyfsad fart och upptäcker något svart framför mig. En kattjävel sitter framför mig och jag schyssar åt den. Men idiotist nog tittar katten bara på mig och ingen av oss hinner reagera så jag kör över katt jäkeln! Chockad som jag är försöker jag bromsa men katten har redan åkt under hjulet och har slungats en bit frammåt och sedan får kattenspunk och hoppar in i väggen och sen ner på marken och springer bredvid mig och gör en avstickare tillskogen. Jag cyklar i illfart hemmåt och förbannar katten. Sedan berättar jag för joakim vad som hänt och han bara garvar.


image10


Dagen lider mot sitt slut och här är jag. Imorgon ska joakim till sjukan och jag ska sitta kvar efter skolan och plugga. Senare vid 2 tiden ska jag till min bror och förhoppningsvis är Joakim kvar på sjukhuset så kan han få skjuts hem =) På Tisdag är det hans tur att opereras =/

Men jag orkar inte skriva mer, vi hörs!

Kisses / R
Till top