Rivera

Hemma igen

Allmänt Permalink0
Home at last!
Nej då, jag var hemma för en timme sen redan, har duschat och pratat i telefon. Nu sitter jag med fönat hår i min supersköna morgonrock och spanar in lite på ansiktsboken! Har diskuterat lite med kakan också och vi har kommit fram till att vi nog ska flyga ner till malmö på vår amatörlicens kurs sen! Det ska bli roligt! 250 kr extra, men hellre det än tåg! Nu måste vi bara kirra boende också!

Zumban gick jättebra, känner verkligen hur skönt det är att träna igen, och jag hann ju förbi gymgrossisten innan så då köpte jag mitt pulver som jag nu har efter träningarna! Grymt! Allt känns bra och på g nu! Efter träningen blev det en kycklingsallad med krutonger, bröd och apelsinjuice! Klunkade dessutom i mig ett halft mjölkpaket nyss, haha!
En rolig grej är också att jag kanske ska börja träna med Lenas dotter Amina på ungdomspassen på Zumban, och det skulle ju vara hur grymt som helst! Jag blir typ ännu mer taggad när jag vet att jag kommer träna annu mer! Kanske lite varning på träningsnarkoman där? Hahahaha!

Nej, min vänner, slut bloggat för idag. Imorgon är det skola och vila från träningen!


Over & out
Till top