Rivera

ägg är grejen!

EBS London 09 Permalink0
Har precis käkat tre mackor ägg till middag, och glömde göra lunch igen.. Lite typiskt mig.

Satt i parken innan middagen och pluggade men jag bara frös och somnade på gräset medan Linus och Patrik pluggade. Sedan fortsatte pluggandet när vi käkat färdigt och det var lite omvänt, patrik sa ingredienserna och jag kom på drinken, haha! Vilken fart! Patrik rusade igenom receptet för att han skulle hinna säga klart det innan jag hann säga namnet vilket var najs, bevisade ju att jag hade helt okej, eller ganska bra koll på ingredienserna!

Imorgon är det att gå tidigare från skolan, för att snackish med ayna, (inte hunden) och sen är det dags för mera Canadian Day! Canada fyller 142, så imorgon får vi pannkakor med maple syrup och sen får vi middag och det kommer vara massa drickande och lekar på hostelet, vilket känns najs, man slipper gå någonstans plus att man kan plugga samtidigt!
Så imorgon är det rött och vitt som gäller, och jag ska tattuera in (låtsas) en kanadenisk flagga på armen! Glömde berätta att vi gick loss lite grand med sånna där vatten tattueringar förut, och jag satte en canadensisk flagga i form av ett hjärta på höften. Liksom Prins tänkte jag, haha sen att jag inte tänkte att sola med det var en lite mindre smart ide, har ett jätte fint litet hjärtformat obrunt område på höften ! Hahaha!

Nu ska jag försöka plugga... Vi får se hur det går, men jag har rätt bra koll på alla shots nu, typ kan alla, sen kan jag allt om tequila och rom. Inte allt, men det nödvändigaste!

Ovet & out
Till top