Rivera

Hemma

Allmänt Permalink0
Hej alla glada som inte läser min blogg!

Jag har full panik, seriöt.
Jag mår som jag mår, med andra ord riktigt jävla dåligt. Så in i helvete sjuk, men nu börjar jag friskna tror jag. Ingen feber idag. Men det hindrar inte mig från att stress upp mig över skolan. Imorgon är det torsdag, och jag måste prata med nk läraren och sen måste jag börja get going med alla mina arbeten. Sjukt stressad men jag borde hinna om vi inte får för mycket läxor till.

Nog pratat omskolan.
Har ju kommit hem från göteboj.. Höhö, det var en riktigt upplevelse. Dock har jag aldrig fått uppleva den som en spelare som åker på läger. Utan jag var mer ledare och hade lite ansvar. Tuff shit. Fiskisbarn är som sagt inte att leka med, och det borde ju jag veta. Lite tjaffs med den löste sig. Och jag satte dessutom första skottet på första göteborgsmatchen! Den är ju lite att skryta med. Dock ska jag nog inte nämna att jag blev bänkad de två sista matcherna. Host host..

Anyhow, ska jag börja spela basket igen, och förhoppningsvis börja med ridningen snart. Det är så mycket nu. Skola, basket, övningskörning och jobb. Hinner ju knappt leva. Och ändå sitter jag här hemma , super stressad. Varför? Jo för nu när jag är så här jävla sjuk så kan jag inte göra ett jävla jota.

Lite uppdateringar ska jag försöka hinna med, men magont och läxor hjälper som sagt inte mycket. Bajs!

Over & out
Till top