Rivera

Mjao värre!

Permalink1
Ja, hej hej alla kära läsare =) ( vilket vil säjja kakan, kokos och hanna ^^,)

Jag tänkte försöka mig på att blogga lite smått ;) Till eran besvikelse :D
Men men, det har inte hänt så mycket förutom att vi har tagit hem en katt toll Martina, Joakims stora syster =)
Från början hade hon döpt den till Kappa, men sen blev det Kairo och nu Venus.
Jag hade vant mig vid kappa och tycker inte om Venus /( fast det är bättre än Kairo) så, jag kallar kisse missen för Kappkairoven =) Haha fyndigt va?

image44
KappKairoVen

För övrigt har jag ridit Emma både idag och igår och det har gått bättre och bättre ju mer vi övat på att rida =)
Hon galopperade väldigt lugnt idag, och igår for hon runt som en galning och hoppade helt fel hinder och för många dessutom. Jag klamrade mig fast. Och nu är jag fast besluten att vi ska ta oss felfritt runt banan på Torsdag ! Vi får se hur de går. Jag ska tävla 90 cm klassen, men några hinder är 80 cm =)
Det ska bli spännande!

Imorgon ska vi hoppa och vi ska hoppa lugnt. Det har jag bestämt ^^, haha sen på torsdag gäller det:P Jag hoppas absolut inte på något pris men det skulle inte skada om vi placerade oss =) men just nu sattsar jag på att komma runt fel fritt! Fina prinsessan ska ha marinblått schabrak med guld kanter och och öron skydd i marinblått med guld kanter =) hon kommer bli min marinblå guldigaprinsessa. Och på toppen av allt ska jag ha marinblå jacka med min marinblåa hjälm med guld skrift :D Haha *wierdo*

Hehe Kappa, som jag kommer kalla henne (missen) är lite rolig. Hon kissade i Martinas säng :P haha hon blir nog inte glad. Vi måste försöka få henne rumsren :/ men det blir ett jobb, precis som med valpar =) Jag längtar tills jag får min valp!

Men nu orkar jag inte skriva mer =) vi ska upp och duscha vid 7 tiden och sen sola oss i Vasa satan (solarium) så att man är fit for fight på Torsdag =)
Till top