Rivera

trött dag

Chantilly Permalink0
Hej hopp!
Ja jag har inte bloggat! Men jag har faktiskt inte orkat för att vi har varit SÅ JÄVLA TRÖTTA! Ni fattar inte. Jag, Jess och Kakan är liksom helt körda vid det här laget. Vi liksom går på autopilot och det är galet vad vi kämpar nu in i det sista. 2 dagar kvar. 2 dagar kvar!
Så i tisdags var vi på kareoke! Det var otroligt roligt och skön omväxling, det värsta var väl att vi kom i säng efter ett. Vilket är mindre bra när man ska upp klockan fem. Jess hittade dessutom en dejt vilket är stört roligt! Hihi! Vi sjöng lite och drack drinkar. Förutom jag då som bara drack redbull! Käkake Jess's smärsstillande för att jag hade SÅ enormt ont i knät då. Men det har blivit bättre för att nu har jag bara stått och mockat och ridit, och inte gått så mycket, så då har knät vilat och det gör inte alls så ont längre!
Så det har gått bra och rida, jag har varit jävligt nöjd med Guden. Han har varit så fin. Min pojke! Åh fina fin fin pojken! Förutom idag då. Fast jag red inte Guden. Jag red Fortezzo för första gången idag. Och Sazu är ju känd för att vara stark. Vilket jag faktiskt var beredd på. Det jag dock absolut inte var beredd på var att han skulle råhoppa snett upp på gräset, för att sen blåsa om dom andra som vi red med. Jag styrde ner på banan igen (Dumma hästjävel.) och sen fortsatte vi i 180 ungefär fram tills slutet av maté där jag fick göra två stycken ordentliga jawbreaks för att bryta honom i hans friska canter. Herregudsäger jag bara. Jag bara skrattade åt allt. Så jävla typsikt. Han har inte ridits på en vecka så det var väl lite givet, fast ändå inte.
Jess ska åka på tävlingar i Deuville imorgon med Notion! Känns lite deppigt för Vi tre har varit värsta teamet nu när Pia och Joakim har varit borta och det suger lite att hon försvinner. Jag och Kakan ensam mot världen liksom. Men men!
Imorgon är planen iallfall att försöka att faktiskt komma in til paris. Orken har ju inte velat med oss och vi har jobbat kväll och ja hela faderuttan. Bläää! Men imorgon, då jävlar! Om vi blir klara snabbt så kan vi ju försöka åka vid 12-13 tiden! Jag tror dessutom att jag lyckats lista ut min outfit. Inte säker dock.
Vi har precis ätit tacos! Ska sätta på en film, men först! Natta hästarna!
Au Revoir
Till top