Rivera

Oswald the cyclone

Sydney Permalink1
Ja alltså. Jag visste att det kunde regna. Men som det har regnat de senaste dagarna är vansinnigt. Ni vet att det kan liksom ösa ner både hemma och i frankrike. Men detta var det sjukaste. Föreställ er konstant spöregn. Konstant. Det tog inte alls slut eller lättade, bara regn och regn. Det jobbigaste har typ varit att inget har haft tillfälle att torka och alla våra andra alternativa kläder, har hängt ute i regnet, för vi hann aldrig ta in dem. Så idag äntligen lättade det och vi fick se blå himmel och nu börjar äntligen våra kläder att torka.
 
Har varit rätt jobbigt att jobba i konstant blöta kläder men nu är det över. Som jag förstod igår är det alltså en cyklon som har dragit in över aussie. Som tur var det min bror som länkade en nyhetsartikel så att jag och kakan fattade vad det var som pågick,
 
Livet rullar på här. Vi kikar på rum i panik för att vi ska ju flytta ut innan helgen och det var ju mindre otrevligt att de två senaste rummen, varav de allra allra senaste var fantastiskt, har "ställt" in våra inflyttningar. Båda dagen innan. Smsar lite fint och säger att de ångrar sig eller att rummet varit upptaget helt plötsligt. Kul. Det var har varit en smula frustrerande men nu hoppas vi på att detta inte är helt cp. Killen verkade ärlig och skön, och han skulle köpa en säng till oss så vi kunde flytta in. Vore jävligt najs om det händer nu, för det skulle vår förra kille också. Han hade en fin liten vit amstaff tik. Riktigt fin faktiskt. Det ska inte vara några problem tror jag. Bakgård, balkong, 2 badrum och grill, egen tvättmaskin torkställ. Allt hela kittet + räkningar 300 i veckan - SWEET. Överrenskomligt speciellt eftersom det är på Anac parade som är liksom huvudgatan, typ värmdövägen fast minus motorväg, hehe och det är på "rätt" ändå. Alltså nära stan. Nära till stallet. Jävligt najs. Nära till 7/11. Najs man.
 
Sjuk är jag också. På något konstigt sätt. Hostar ju helt cp helatiden och nu har jag blivit täppt i näsan med halv bihåleinflammation på köpet. Har tack godegud sluppit migränattacker vilket är skönt. Haft lite ont i huvudet bara till och från. Miu Miu har inte så mycket mer att säga, utan att repetera mig liksom. Ja om jag har några läsare får ni väl droppa någon kommentar om det är något speciellt ni absolut vill veta om så skriver jag om det! BISOU!
 
Till top