Rivera

Sthlm International Horse Show

Galopp/Hästar Permalink0
Idag var vi på globen! Efter att jag jobbat på wayne's dåra.. Hehe, det gick ju sådär lagom bra för min andra dag och den här gngen tappade jag den största muggen på min vänster stortå, och sedan när jag värme mjölken i "varma ångan" grejjjen s¨kom jag för nära ytan och sprutade mjölk över hela plejjset och mig.. Lagom kul =)
Sedan när jag skulle göra två cappuccinos så gjorde jag de i försmå koppar just när Ali kommer. Annars hade det gått prima.
Fick dessutom reda på att Richie, stureplanen. Haha, kallar honom det. Men richard var i alla fall bög :P Jag fattade inte det först, han satt nämligen i kontoret och jag bara, vad gör du här? tror du inte jag såg att du hånglade med henne (och så pekade jag på en tjej i det andra kaffet) och richie tittade bara på mig och sedan sa han; Kvinnor är inte riktigt min sort.
Jag blev väldigt fundersam och fattade inte först. Sedan frågade jag Nadia och hon sa att det var sant:P

Men som sagt, vi var på globen och mötte aldrig Flisa som vi var där för att möta. Men vi fick se hela repetionen av lördagens familje matiné och det var rätt roligt! =) Vi fick sedan våra backstage band som vi ska ha helaaa helgen. Känns lite som en fotboja, inte riktigt så roligt men, en sak är bra. Den är i alla fall inte rosa :P Haha! Men nu har jag 2 biljetter till alla passen förutom fredag och lördag kväll, de är redan bokade och jag har ingen aning om vad jag ska göra av de andra! Hjälp jag har liksom 15 biljetter som bara kommer att ligga och skräpa :S Ska nog hitta på en lösning =) Men repetionerna var riktit roliga och titta på och Joakim verkade tycka att det var ok han med så jag är nöjd =)

Så, jag vet inte om jag kommer hinna blogga så värst mycket. För nu ser schemat ut såhär

Torsdag:                                      Fredag:

09:00 - 15:00 - Wayne's            07:00 - 13:50 - Wayne's
15:10 - 18:30 - "shoppa"          14:00 - 14:30 - Globen
18:45 - Globen                          17:00 - 19:30 - Globen


Sedan kommer vi vara hela lördagen och söndagen i globen så.. aboslut senast bloggar jg nog på söndag kväll. Vi fårs se om tidigare =)

Annars så hörs vi och ses snart !!

Later

Rivera
Till top