Rivera

29 december

Sydney Permalink0
Alltså. Igår gick jag och la mig halv jävla åtta för att jag var så uttråkad. Haha. Helt jävla stört. Somnade inte direkt men jag somnade någon gång. Ändå var jag inte alls pigg på morgonen. Ovärt. Sov asdålig middag också. Suck.
Igår var ingen vidare dag, red bara totallt 2 turer vilket sög rätt mycket. Nu minns jag inte ens vilka jag red.. hmm. Grab The Jewels (jättesnäll och snygg hingst som är btw asjobbig att träcka men fin att rida) och... Queenstown, ganska stor och snällhäst. Idag hade vi lite bättre "jacktlycka". Kakan och jag red inte vår första tur tillsammans som vi brukar för kakan är döv. Jag ropade på henne men hon hör ju aldrig så hon svarade inte så jag red iväg utan henne. Red Crocea igen som jag hade önskat för hon var ganska fin senast jag red henne. Dock var hon inte alls lika fin idag och pullade lite. Kändes som alla hästar var på pull-humör idag. Senare efter ha ridit med kakan mer eller mindre hela dagen idag så fick vi cantra lite. Vi hade av någon anledning asmånga hästar till att rida så alla fick bara hoppa upp på en ny. Så jag fick Happy Diamond som fick på sig blinkers för att bli lite mera keen. Haha det var ju lagom kul, pullade som fan och jag var fan trött efteråt. Hästfan passade också på att försöka sparka kakans häst som fick flipp och gjorde så att kakan välte av. Fint. Det bästa var ju att hon innan hade retat Lewis och sagt "where is your parachute?", retats lite för att han ramlade av för några dagar sen. Man kan ju säga att hon fick äta upp orden rätt jävla rejält! Hilarious! 
Sen red jag och Kakan ihop våra sista turer som var.. Exotic Blend som pullade, Goldfind eller något sånt som också pullade som fan och sen Air of Mystiqe. Rätt mycket rätt sent. Fattade inte vad som hände i planeringen. Satt fortfarande på en häst 8.30 när vi liksom slutar? Rätt skönt dock att slippa göra stallet, hehe *smirk*.
 
Nå det vankas utgång men jag måste ju säga att det är rätt luddigt. Det är liksom inte inget spikat. Folk är så tvetydiga helatiden ÅH GALOPPMÄNNISKOR. Hehe hände en trevlig sak imorse också som hade med kissemissen att göra, haha (smeknamn på en viss person), men jag måste ringa kissen om jag ska veta vad som händer ikväll och det har jag ingen lust med! Hatar verkligen att prata i telefon.
 
Imorgon är det söndag och vi jobbar och nästa helg är vi lediga! Eller nästa söndag! Längtar så himla mycket, varför vet jag inte men det ska bli skönt att inga jobba. Hatar att jobba helatiden. Haha racing buisness. Fatta hur härdad man blir när man kommer hem.
 
Nä nu är det slut på skitsnack! Ni får lite mera bilder som jag hittat från jul btw!
 
 
Till top