Rivera

Bomb

Chantilly Permalink0
Tjenare bloggen!
Nu kan jag äntligen skriva lite fritt om saker och ting! Jag har inte kommit på tanken tidigare att lösenordsskydda bloggen, men nu så!
Så varför allt detta hemlighets makeri? Jo för att jag ska överraska Regitze på hennes student dag och det har varit mäkta jobbigt den senaste månaden att låtsas som ingenting i bloggen.
Nu är det såhär va att vi redan imorgon åker hem! Helt otroligt! Dock tar inte gizze studenten före den 10:e så det blir ju ligga lågt hemma i sverige i ca 10 dagar!
Idag då, den sista dagen. Dagen D! Haha den har varit helt normal, som det ska vara. Det jobbiga har väl varit att Denis har varit så jävla putt för att han är faktiskt ledsen över att vi åker. Så ledsen att han vägrar komma på vår sedan länge planerade taco-kväll! Dock tror jag vi faktiskt har lyckats övertala honom att komma på den!
Jag fick rida Myggan, Nikolaj, och Lillebror och Filly! Inte drömlistan direkt men men jag överlever, hade ju en super lista tidigare i veckan trots allt! De tre sistnämnda hackade jag bara med och myggan cantrade jag med. Bra avslut. Fast det gick fan inte bra med Filly. Jag verkligen hat älskar den där hästen. Shit jobbigt värre. Nu slipper jag dock henne, vilket är både bra och jobbigt!
Så nu när jag har släppt bomben här på bloggen så kan jag ju förklara att min ångest har berott pågrund av att jag faktiskt inte vill åka hem. Jag vill ju självklart träffa mamma, sid, robban och så. Men jag har inget att göra hemma. Mitt liv är trots allt här i frankrike och jag jobbar med något jag faktsikt älskar och kan tänka mig att jobba med i en två år till. Innan jag börjar plugga och jag får bara panik av tanken på att åka hem. FÖr jag vill verkligen inte hem till samma vanor och samma skit liv som jag hade innan. Så det har varit väldigt jobbigt stundvis.
Igår så hängde vi med John från Clements och Stefan från Le Llouche och dom sa som alla andra- ni kan ju inte åka nu när sommaren början, när allt är som bäst här! Snacka ångesten man får. Åhh.. Damp!
Så idag, sista dagen hann jag komma iväg till france jockey! Äntligen! Jag fick köpa mig min mössa och min nya jacka och nu är jag nöjd! Satans bra det kändes med den nya jackan! Nä nu måste jag återgå till mission packa!
Hahah ser ju asfet ut i baggie jeans stor jacka och världens största hjälm.. men så stor är jag inte!

Till top