Rivera

Dinner dinner

Chantilly Permalink0
Hej hopp!
Sitter i köket nu och väntar på att vattnet ska börja koka. Vilket är snart, för jag och Kakan fuskar alltid och kokar tevatten i tekokaren först och sen häller i kastrullen. Sånt tålamod har vi! Hahah!
Idag har varit en bra dag. Turerna gick inte så hima super briljant, både Pumba och Guden var starka svin idag och skitjobbiga att rida. Fick använda Kakan som stoppkloss när jag red Guden för att han var så in i helvete stark. När jag skulle rida Pumba så var jag nära på att tappa henne. Hon är så himla stark att jag typ avlider.
Mina två sista turer var som vanligt på Snaps. Första var med åringarna och då var vi sex gänget. Bokstavligen. Det är så mycket sex skämt att vilken förnäm liten tant som helst hade trillat av stolen. Haha, och den turen gick typ perfekt. Det var helt stört hur jävla underbart vackert och härligt det var när vi kom hackandes (långsamgalopp). Helt stört. Solen lyste upp fint och klart, och det var helt klarblå himmel, liten dimma kvar som en hinna över banan och allt bara lullade på. Man var inte stört koncentrerad, utan man bara pratade med dom bakom, tittade runt, blundade och lät solen värma en i ansiktet. Som en dröm. Helt stört. Jag var så lycklig vid det tidpunkten. Tog dessutom massa bilder från både den turen och på turen efter. Då red jag Snaps som sagt, Denis Frankel och David red Peppis. Lejonskogen är ju så otroligt fint, och det är liksom sandade banor överallt. Tänk er en skogstig, men gör den liksom 3 meter bred, och sen sand bara. Typ så är det överallt och du kan rida ut för liksom 1 timme eller 20 min. Helt stört. Har massa bilder att visa, och ni kommer bara häpna, man ser liksom aldrig slutet!
David var dessutom sen denna morgon och jag missbedömde helt tiden. Haha, jag var lite sen, och Kakan med och Pia stod och ropade högt "JA HAR NI SMINKAT FÄRDIGT ER OCH FIXAT HÅRET NU ELLER?" Hahahaha, jag har liksom varit här så länge att jag inte bar a"SHITSHITHIST-NU-BLIR-JAG-DÖDAD" utan bara , gör allt så snabbt jag kan och fnissar lite. David är dessutom så jävla dålig, haha, han är alltid sist ut, och så dyker han inte ens upp första turen!
Efter stallet stack vi direkt till Jess och sen körde vi till det efterlängtade sportstället! Haha och det bästa var att nix. Jag hittade inga skor, men däremot köpte jag ett välbehövligt underställ, en fliströja, ett par mjukisbyxor som är CP snygga. Ni ska så få bild sen. Sen hittade jag en turtleneck, WOHOO!!! Lyckades tappa bort min jag köpte i åre i mars, så nu köpte jag en ny, och en ny och fin typ.. bandana i flis, haha fattar ni? Köpte varma strumpor och ett par varma vantar, och ett par googles. Så man kan cantra bakom någon och råka hamna i sprutet utan att bli blind på kuppen. Hehe! Kolsvart när vi rider ut nu förtiden .
Nu gjorde världens bästa sambo klart vår middag. Tortellini for the win! Jag kommer aldrig äta pasta när jag kommer hem. Nu laddar jag över lite bilder så kommer bildbomben sen, hehe!
Till top