Rivera

Halloween

Chantilly Permalink0
WADDAP BRO!
Halloween idag ju och vi är till och med lediga imorgon! Typ fast egentligen inte. Vi ska mocka hela stallet som en söndag och sen dra iväg. Det är ju typ NAJS för det ger oss möjligheten att kunna åka till Paris ikväll! Jag är sjukt taggad och nu skriver jag äntligen det här inlägget. Jag började på det förut men sen kom Annie mitt i allt och skulle beställa från jockeytack och sen tog kakan datorn och yada yada. Men nej jag fick inte säga så! Åh. Hur som stackars kakan som måste leva med mig som parasit på hennes dator. Sitter här jämt och ständigt eftersom att min har breakat down. Jag vill typ bara få ut bilderna från min dator så är jag nöjd. Jag insåg också med lite panik att nu kommer jag inte ha något att surfa eller lyssna på musik med eller photoshoppa. NADA på planet. Vi ska flyga i 28 timmar och jag har ingen dator/iphone/ipod. Fuck My Life.
Jag vill också berätta om hur jävla bra det gick med hästarna idag! Wop wop! Eller i allfall mina två turer. Hehe. Kortet skulle jag gå Bon canter med och jag hade DSMN bakom mig så det är fort som gäller. Och YIHAAA vad i helvete fort det gick. Jag är så jävla stolt över kortet för satan i gatan vilken jävla gas hon hade. BOM sa det och vi var iväg. Sista 400 var det lite trögt och sista 200 tappade hon farten lite, men jag var ändå jävligt impad. Fort gick det fan och DSMN kom inte i närheten av oss! Hehe stolt tjej! Sen gick Adonis hur jävla bra som helst. Inga konstigheter alls idag och det var så himla skönt. Jag blev liksom inte varm någon av turerna, så bra gick det haha! Sygma sen inne på gården är ju lite av en historia för sig. Hon fick mindre plegg idag och det märktes. Vilket jävla humör hon är på och allt som låter ska man hoppa för. Tror vi pajjade rabatten på flera olika stället riktigt ordentligt. Sorry Denis,
Planen för ikväll då. Ja alltså möta up Rime står på schemat och sen verkar det vara som hemmafest eller barhäng och sen social club som jag bävar för. Jag VET att jag kommer springa på T där och jag hoppas och hoppas inte på att jag gör det. Har ingen lust alls att göra det men sen vill jag också se hans reaktion. Men ärligt talat vill jag helst inte se honom. Fast jag vill ju till social club och träffa Rimes kompisar och lära känna mer människor. Årets dilemma i i-världen.
Våra byxor från Jockeytack har kommit också och jag blir så jävla sur. 29 var liksom tajt och 30 är en smula för stort. Kul och jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig nu. Går jag ner i vikt så kommer 30:orna bli alldeles för stora och ja. ÅÅÅHH KUK. Men det som är positivt är att jag bara betalade 60 euro för två par byxor istället för 45-50 för ett par som det kostar här nere. Värt. Nu har jag byxor att rida i också vilket är fruktansvärt skönt. Tycker inte om att rida i jeans känns så jävla b och ser inte bra ut på mig. 
Sjuk är jag också. Eller jag är förkyld. Vilket suger. Dock har jag inte lika ont i mina bihålor som jag hade för två dagar sen. Det gjorde fan ta mig ont. Blev lite rädd att de skulle bli inflammerade och jag skulle ha jätteont och bli jättesjuk. Klarade mig tack gode gud!
Nej nu måste jag typ slösa lite tid på facebook och sen ska jag laga mat och sen blir det väl lite drinkar. WOP! Biz!
Till top