Rivera

Michael Calfan | 28 April | Queen

Festival/konsert Permalink2
Herrejävlar vad jag är glad just nu.
Jag har precis vaknat upp efter en fantastisk natt med min DJ-idol och jag önskar att jag kunde spola tillbaka ungefär 12 timmar och bara komma tillbaka till en av de bästa nätterna i mitt liv!
Vi började kvällen med middag hemma med kakans föräldrar och genom att fixa oss. Blev väldigt lyckat och sen bar det av mot stan!
Kakan och jag var inte så pigga på att riktigt hänga på låset till Queen, så vi bestämde oss för att fortsätta ner på Champs Elysees och se vad som finns! Till vår lycka var ett H&M öppet (det var väldigt många affärer öppna ? ) och vi gick genast in och köpte varsin liten väska att stoppa ner alla miljoner prylar! Efter midnattsshoppingen kom vi ner til Showcase som vi hade bestämt oss för att spana in! Showcase var en riktigt snygg och cool lokal och vi bestämde oss att hit ska vi komma och festa någon kväll! Det var någon sorts progressiv hip&hop och Rnb kväll och vi dansade lite och drack lite drinkar. Vid halv två bestämde vi oss för att nä, Michael kliver nog på scen vvid 2, så vi drog oss uppåt.
När vi kom fram så hörde jag att det spelades bra musik, så jag sprang genast till räcket och såg våran levande gud stå och spela. Jag och Kakan kastade in sakerna i garderoben, satte av i full galopp mot podiet, hoppade upp och släppte loss!
Gud vilken otrolig natt. Vi dansade och dansade och dansade och var så fruktansvärt lyckliga. Vi kände basen vibrera genom hela kroppen och våra leenden kunde inte bli större. Och för att avsluta kvällen på absoluta bästa sätt, så när MC hade spelat färdigt, hoppade jag ner från podiet och sprang fram till DJ-båset. Jag stod och tittade storögt på en kille och höll i min kamera och sände med all min tankekraft jag hade - "SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA". Han såg att jag höll i vår platsficka och kameran och nickade kort. Känslan av att få veta att man ska få ta kort med sin idol är helt ofattbar. Jag tittade på Kakan och bara skrek! Det hände liksom inte! Olyckligtvis hade vi ingen penna, men jag lyckas fråga killen som ger oss en stor svart touch penna. Kan det verkligen vara sant!? Han vinkar in oss och jag och kakan tar fram varsinn av bilderna och står och tittar på MC och är helt starstruck. Jag tror inte jag säger ett knyst när jag inne i DJ-båset. Killen som släppte in oss banar iväg mellan dessa människor där inne och rycker tag i MC och ber honom komma. MC kommer och vi räcker fram våra bilder. Jag ser hur han först inte tittar och liksom bara håller i bilden som om det vore någon papperslapp, och sen när han tittar ner ser man hur han faktiskt kände igen bilden och bara ler! Snacka om total eurofori! Efter att han signerat båda våra bilder, kommer han sen fram till både mig och kakan och med händerna på varsin sida av våran käke så pussar han oss på båda kinderna, efter det tar vi en bild och jag och kakan har fortfarande inte sagt ett ord. Vi befinner oss i himmelen och det tog ett bra tag innan vi vaknade till liv igen.
Efteråt gick vi ut och skrek och jublade över vår lycka, men jag kände att jag var inte riktigt klar än! Jag såg att MC kom ut sen och jag haffade honom genom att ropa "MICHAEL" på det mest engelska sätt någonsin. MC vänder sig och jag bara säger " SEE YOU IN TOMORROWLAND!", MC bara ler och skriker tillbaka "YES" och ger mig en highfive. FÖRSTÅR NI ATT JAG HAR HIGHFIVAT MED MIN IDOL!!!
DET HÄR VAR DEN ABSOLUT BÄSTA KVÄLLEN I MITT LIV, OCH JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD ATT DET INTE FINNS!






Till top