Rivera

Chillin

Chantilly Permalink0
Hej hopp!
Idag har varit en bra dag. Jag red Tim igen för första gången på två veckor, Amelie har ju totalt okuperat henne när hon var här, men jag fick tillbaka henne. Vi gick en gallop på gräset och hon börjar bli bra lilla skit hästen! Nu måste hon bara börja äta som en riktigt häst också! Kakan gick sitt första jobb med Playboy idag med Joakim och Da Capo! Hon tyckte det var asroligt! Pumba vrålpullade som ett svin och Filly var ännu värre. Jisses amalia. Myggan blir  bättre och bättre för varje dag som går och idag bytte hon till och med ben själv strax vid 6, snacka om att jag var stolt!
Idag var det också Dubai World Cup, så jag och kakan har gjort små snacks typ och det blev honungsmelon med två olika skinkor, melon med jordgubbar, brieost med två olika skinkor, lax med philadelphia och avocado på rostbröd och körsbärstomater med feta ost! Lyckat för allt gick nästan åt! Me happi! Vi blev bjudna på fest hemma hos Pia och Joakim och drack läsk och vin! Det var riktigt trevligt faktiskt! Bra kväll!
Tanken var ju att vi skulle dra ut ikväll, men dom planerna rann typ ut i sanden. Nästa helg är det Guetta iaf! Längtar som faaaan! Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig och jag vill ha nya konverse också. Hmpf.
Har läst ut Eragon boken och började på första hungerspelen igår... Ja alltså det finns säkert massor att berätta men jag kan inte komma på något! Så natti!
Till top