Rivera

TomorrowlandZ

Festival/konsert, Music, Resor Permalink0
Ni kan inte ana.
Nä. Ni kan faktiskt inte det.
Jag har precis varit med om en av de sjukaste helgerna i hela mitt liv. En så fantastiskt magnifick spektakulär helt fullkomligt spårad och galen helg att det är nästan löjligt.
Tomorrowland var en av de sjukaste och absolut bästa grejerna jag har gjort i hela mitt liv. Jag hade något så fruktansvärt roligt och jag vet inte hur många glädje tårar som kom. Total lycka kände jag mer eller mindre konstans. Jag var där med de absolut bästa gänget, och bra musik och bra folk. Konstig mening men jag bryr mig inte.
Jag önskade jag kunde återberätt precis allting som hände. Hur jävla förbannat grym och imponerande Avicii var, och hur bra An21, Alesso, Afrojack, Chuckie, Martin Solveig, Guetta och SHM var. Allt hände. Det störa för mig var att Seb och Angello såg när jag höll upp min och kakans baderoll som vi gjort. På den stod det " Vi älskar er" och de båda pekade på mig och gjorde hjärtan. Jag dog en stund, jag grät och jag skrek. Det finns fler liknande moment av ren erufori! När jag och kakan kom upp på två grabbars axlar precis framför scen och hela trion pekar på oss och gör hjärtan med händerna. Total kärlek.
När jag och kakan står och bölar när vi lyssnar och ser Avicii utföra mästervärk. När jag och Sid totalt fuckar ur till hardstyla. Campingen, människorna, atmosfären, musiken, duscharna, tälten, skräpet, värmen, kylan, tidningarna, maten.. ALLT var helt underbart. En dröm för alla house älskare. 
Jag skulle kunna skriva en bok om alla underbara upplevelser. Men inget kommer någonsin kunna beskriva ur jävla fucking AWESOME det har varit. Inte bilder eller ord. Det MÅSTE UPPLEVAS.
och jag ska dit igen.
Till top